Iron Laiden
Iron Laiden

Maiden Night bij Gryphus viert twintigste verjaardag

Kunst en cultuur 521 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ever. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2024 nog immer volle zalen en is onverminderd populair. Op woensdag 8 mei aanstaande staat in Gryphus te Vierlingsbeek de jaarlijkse Maiden Night op het programma. De Maiden Night viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en het is dus feest voor de liefhebbers van de IJzeren Maagd. 

Deze twintigste editie belooft weer een gezellig samenzijn te worden, vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikadellen en andere gekkigheid. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de fantastische Iron Maiden tributeband Iron Laiden, één van de besten in zijn soort en een hele bijzondere want met een vrouw als vocalist. Een ijzersterke kopie van de real deal. Dat wordt dus een avond volop genieten in de Maiden Dome die Gryphus heet.

De Maiden Night 2024 vindt plaats op woensdag 8 mei in podium Gryphus te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 6,66 euro. Bezoekers jonger dan 20 jaar betalen 4,44 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.gryphus.nl. Tevens is hier meer informatie over de Maiden Night 2024 te vinden.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant