Eén van de werken tijdens een voorgaande editie van Plo ten toon
Eén van de werken tijdens een voorgaande editie van Plo ten toon

Deelname tentoonstelling ‘Plo ten toon’

Kunst en cultuur 463 keer gelezen

OPLOO | Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober staat De Oude Heerlijkheid in Oploo weer een weekend lang in het teken van de kunst met de tweejaarlijkse expositie ‘Plo ten toon’. De Werkgroep Kunst Oploo nodigt (amateur) kunstenaars van harte uit om ook dit keer weer deel te nemen aan ons evenement. Ook dit jaar heeft de organisatie weer gekozen voor een thema, namelijk: ‘groei’.

Plo ten toon kent een grote groep van vaste deelnemers, maar de organisatie is altijd blij met nieuwe (amateur) kunstenaars die mee willen doen. Evenals bij de vorige edities staat deelname open voor (oud-) inwoners van Oploo die creatief bezig zijn en hun werk graag willen tonen aan een breder publiek. Er is geen leeftijdsgrens en in het bijzonder worden jongeren en ouderen uitgedaagd zich aan te melden.

Het thema ‘groei’ biedt de deelnemer alle ruimte om de eigen impressie ervan weer te geven op doek, papier, in hout, steen, in een installatie of welke kunstvorm dan ook.
Het thema is géén verplichting. Wie geen inspiratie vindt in het thema, maar wel graag mee wil doen aan Plo ten toon, is van harte welkom om vrij werk aan te bieden voor de expositie.

Aanmelden kan via een email aan: kuijpers.communicatie@gmail.com Voor meer informatie bel voorzitter Nellie Kuijpers-Verberk (06-48724635) of secretaris Carla Rijke (06-27615032). Of neem contact op met een van de andere leden van de kunstwerkgroep. Dat zijn Mat Arts, Cees Lenkens, Trix Rijpkema en Marleen van de Steeg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant