Afbeelding
Foto: Casper Koster

Veelbelovend cabarettalent: Kirsten van Teijn

woensdag 30 november 2022 20:30 tot 22:00

‘(S)EXPERIMENT’ is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. Daarbij legt Kirsten van Teijn moderne liefde en seksuele taboes in de 21ste eeuw onder een vergrootglas. Volgens NRC schommelt daarbij ‘haar energieniveau tussen een 10 en een 9,7’, terwijl ‘de urgentie tegen de plinten klotst’, aldus Het Parool.

Vol optimisme en zelfspot neemt Van Teijn je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

Kirsten won met deze voorstelling de Neerlands Hoop 2022.

Locatie