Bruno-Groening 1906-1959
Bruno-Groening 1906-1959 Foto: Bruno Gröning Vriendenkring

Documentaire en lezing over Bruno Gröning – een weg naar gezondheid van lichaam en ziel

zaterdag 7 oktober 2023 11:00 tot 17:00

Al 20 jaar raakt deze film de harten en laat zien wat toen gebeurde, ook nu nog mogelijk is.

De documentaire: “Het fenomeen Bruno Gröning - op het spoor van de wondergenezer”

 

In 1949 staat in Duitsland de naam “Bruno Gröning” op alle voorpagina’s van de kranten. Overal waar hij verschijnt, wordt hij omringd door zieken van over de hele wereld, zelfs uit de Verenigde Staten, met maar één wens: weer gezond worden. Voor sommigen is hij een wondergenezer, terwijl anderen hem op alle mogelijke manieren bestrijden. Maar de genezingen vinden plaats. De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” toont de buitengewone gebeurtenissen van die tijd. Originele documenten, interviews met getuigen uit die tijd en speelfilmscènes maken de film tot een indrukwekkende belevenis. Maar het is meer dan een documentaristische terugblik. Veel mensen berichten dat ze tijdens het kijken van de film een bepaalde energie voelen, of zelfs dat hun pijn verdween na het zien van deze film...

Reacties van kijkers:

“Dit is een zeer indrukwekkende film die iedereen gezien moet hebben!”

“Mijn hart heeft zich steeds meer geopend - ik heb de vreugde teruggevonden die ik als kleine jongen voelde!”

“Het voelt alsof ik tussen hemel en aarde ben. Al mijn rugpijn is verdwenen!” “Sinds ik deze film heb gezien, is mijn leven totaal veranderd! Dat is nu zes jaar geleden! Ik ben genezen en mijn hart is vol vreugde. Ik ben oneindig dankbaar!” 

Ter gelegenheid van het 20-jarige jubileum zal deze film in september en oktober 2023 in meer dan 130 landen te zien zijn als onderdeel van een “wereldwijde lichtketting”. Ook in Nederland wordt deze film in meerdere steden vertoond. Er zullen vertoningen zijn in o.a. Amsterdam, Utrecht, Nijmegen-Lent, Apeldoorn, Arnhem, Enschede, Helmond, Beugen, Etten-Leur, Venlo, Roermond, Sittard en Gulpen. 

In Beugen zal deze documentaire worden vertoond op zaterdag 7 oktober 2023, van  11:00-17:00 uur (inclusief 2 pauzes) op de volgende locatie: MFC Het Kruispunt, Kerkplein 6, 5835 AT Beugen.

Verder is er op maandag 23 oktober 2023 in ‘t Schopke, Veltumse Kleffen 70 B, 5801 SJ Venray en op donderdag 26 oktober 2023 in MFC Het Kruispunt, Kerkplein 6, 5835 AT Beugen beiden om 19.30 uur een lezing over “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel” en hoe u dit alles kunt toepassen voor uw eigen gezondheid.

Deze drie activiteiten zijn los van elkaar te volgen. 

De toegang is voor alle activiteiten gratis, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.                                                                            

Reservering

Reservering voor de documentaire en/of lezing kan via tel. 06-24354254 of netherlands@bruno-groening.org Een trailer is te zien op www.bruno-groening-film.org 

De organisatie is in handen van de Bruno Gröning-Vriendenkring. Meer informatie kunt u vinden op www.bruno-groening.org  

Locatie