The Artist's Way cursus door SasArtCreation
The Artist's Way cursus door SasArtCreation Foto: Sasja Cappendijk

The Artist’s Way cursus

vrijdag 17 februari 10:00 - 22:00

The Artist’s Way cursus

Zit jouw creativiteit in een donker hoekje te wachten totdat jij de ramen open gooit? Maak kennis met The Artist’s Way! Naar het gelijknamige boek van J. Cameron, is door kunstenaar Sasja Cappendijk, een bijzondere 4-delige cursus samengesteld die jouw creativiteit een flinke boost geeft. De 4-delige life-cursus is een heerlijke combinatie van persoonlijke verdieping en Kunst-Zinnigheid en gaat over het verbinding maken met je persoonlijke creativiteit. Je gaat werken met inspiratie uit het boek en creatief aan de slag met verschillende creatieve oefeningen en technieken als collage, schrijven, tekenen/schilderen of beeldend. De cursus is bedoeld voor volwassenen met of zonder artistieke ervaring. Deze creatieve boost ondersteunt je in het doorlopen van het boek The Artist’s Way (waarin je vrij bent), maar is ook los daarvan een ervaring. De 4-delige cursus wordt aangeboden op vrijdagochtend en vrijdagavond 3+ 17 februari en 3 + 17 maart. Info: www.sasartcreation.com.

 Mail: sastai9@gmail.com

Locatie

  • Gen. de Bonskazerne, Atelier SasArtCreation

    Generaal de Bonsweg 1
    5363st Velp