Afbeelding
Foto: Logo Midzomernachtfestival

Neem deel aan het Midzomernachtfestival in Mook op 21 juni!

woensdag 21 juni 2023 17:00 tot 1:00

De langste dag van 2023 gaan we vieren met muziek en markt rond het Raadhuisplein in Mook! De organisatie draait op volle toeren om op  woensdag 21 juni 2023 het eerste Midzomernachtfestival op poten te zetten.

Hierbij een eerste beschrijving van wat je kunt verwachten én een oproep om deel te nemen aan dit festival met een optreden of juist als exposant met een kraam op de markt.

Het festival belooft een feestelijke en verbindende middag en avond te worden met allerlei moois dat wij in onze gemeente te bieden hebben. Optredens met muziek of verhalen door muzikanten en amateurgezelschappen, en een marché nocturne, een markt met lokale aanbieders van lekkers en leuks. Dat alles op een mooie avond aan het begin van de zomer van ongeveer 17 uur tot middernacht.

In Mook zullen op 21 juni in en rond de kerk, aan de Maaskade en op het Raadhuisplein, verschillende plekken worden gecreëerd om op te treden. Ook in de straten rondom het plein mag muziek gemaakt worden. Rond deze plekken zal tegelijkertijd de markt plaatsvinden zodat je als publiek of muzikant tussen de optredens door gezellig de markt kunt bezoeken en ter plekke iets kunt eten en drinken. 

Optredens 

Maak je muziek als amateur, of vertel je gedichten of verhalen, speel je alleen of met een ensemble, band, orkest, of in welke samenstelling dan ook? Vind je het leuk om voor publiek te spelen of droomde je altijd al van een uitvoering op een buitenpodium of in de kerk? Meld je dan aan voor een optreden via ons mailadres. 

Markt

Heb je mooie producten die je graag wilt tonen en/of aanbieden en kom je uit Mook en Middelaar of omgeving? Laat het ons graag weten als je met een eigen of gehuurde kraam deel wilt uitmaken van deze marché nocturne.

Publiek 

Houd onze website in de gaten voor nieuwe informatie. Tot ziens op 21 juni!

Mail: info@midzomernachtmuziek.nl 

www.midzomernachtmuziek.nl

Locatie