Cursus Tekenen Enzo Pakhuis Cuijk o.l.v. Sasja Cappendijk
Cursus Tekenen Enzo Pakhuis Cuijk o.l.v. Sasja Cappendijk Foto: Sasja Cappendijk

Cursus Tekenen Enzo in het Pakhuis, Cuijk

dinsdag 12 september 2023 9:30 tot dinsdag 28 november 12:15

Ben jij al plannen aan het maken voor een leuke activiteit na de zomer? Half september, start de nieuwe cursus Tekenen Enzo. Tekenen is de basis en dat kan met verschillende materialen en technieken. Denk maar eens aan potlood- en pentekeningen, collage techniek en aquarel. Binnen gevarieerde thema’s, wisselen realisme en abstractie elkaar af. Je gaat in deze cursus naar hartenlust experimenteren met vlakverdeling, lijn, kleur, materie en betekenis. Kunstenaar Sasja Cappendijk begeleid je op persoonlijk niveau en helpt je verder in je creatieve proces.  Spreekt dit je aan en wil je zo snel mogelijk aan de slag?  De lessen worden op dinsdagochtend gegeven in het Pakhuis te Cuijk aan de heem- en beeldentuin. Bekijk de site voor meer informatie en aanmelding. https://www.sasartcreation.com/tekenencursus

Locatie