Afbeelding
Foto: Dix Design

Familiemusical ‘Straatschoffies’

zaterdag 16 maart 2024 15:00 tot zondag 17 maart 19:30

Musicalschool Étoile presenteert de hartverwarmende familiemusical ‘Straatschoffies’ op 16 & 17 maart in het Weijertheater in Boxmeer.

De 10-jarige Stuiver is een echt straatschoffie. Haar ouders zijn spoorloos verdwenen en nu zwerft het meisje eenzaam door de met sneeuw bedekte straten. Ondanks alle tegenslag gaat ze de toekomst zingend en fluitend tegemoet.Op een dag ontmoet ze het stoere meisje Kassie. Samen beleven ze de meest knotsgekke avonturen. Ondertussen vindt Stuiver onderdak bij een vriendelijke kruidenier. Tot haar verbazing blijkt hij haar vader te kennen: ze waren vroeger vrienden! Kan de kruidenier Stuiver helpen in haar zoektocht naar haar vader? Zou ze het straatleven dan voorgoed gedag kunnen zeggen?

‘Straatschoffies’ is een ultieme feelgood musical over vriendschap, avontuur en het volgen van je dromen. Tickets à €15,- zijn te bestellen via de website van musicalschool Étoile: Voorstellingen – Musicalschool Étoile (musicalschooletoile.nl)

Locatie