Afbeelding
Foto: William Rutten

SKUNK brengt de magie van Doe Maar terug in MFA Knillus in Vortum-Mullem op zaterdag 23 maart!

zaterdag 23 maart 2024 20:30 tot zondag 24 maart 1:00

SKUNK (Doe Maar Tributeband) was éen van de deelnemers van het televisieprogramma The Tribute - battle of the bands seizoen 2023. Een tv-show waarin de beste tributebands van Nederland de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie naspelen. En we mogen SKUNK nu gaan bewonderen in MFA Knillus in Vortum-Mullem op zaterdag 23 maart.

Terug naar de jaren 80… De heerlijke en unieke neder-reggae/ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds een dag of twee, Belle Hélène, Doris Day... honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. 

En Nederland kleurt groen-roze. Doe Maar stopt in 1984 op het hoogtepunt, Harmen Siezen vertelt het ons op het NOS 8 uurjournaal, harten breken massaal.

Gelukkig keert de muziek van Doe Maar terug naar de Nederlandse podia en wel op zaterdag 23 maart 2024 in Knillus! De band SKUNK speelt Lijf aan Lijf, gewoon met z’n 4-tjes, alle hits van Doe Maar en brengt hiermee een ode aan de meest succesvolle Nederpop band van Nederland ooit.

De ticketverkoop van deze groen-roze avond is al begonnen, via de volgende link zijn tickets te verkrijgen: bit.ly/skunkvortummullem

Locatie