Afbeelding
Foto: Cuijkse Kinderbeurs

Kom 2ehands kinder-, babykleding en speelgoed shoppen of verkopen op de Cuijkse Kinderbeurs!

zondag 3 maart 2024 10:00 tot 12:30

Zondag 3 maart vindt tussen 10:00 en 12:30 uur weer de tweejaarlijkse Cuijkse Kinderbeurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed in Café De Bond in Cuijk.

Telkens weer blijkt dat duur speelgoed, baby- en kinderkleding maar een korte tijd gebruikt en gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat en kunnen makkelijk nog een ronde mee bij andere kinderen. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed, baby- en kinderkleding.

Tijdens de Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 158, schoenen, verkleedkleding, fietsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, Lego, Duplo, Fisher Price etc. De beurs zal bestaan uit een gedeelte binnen én buiten. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een schminkster (tegen betaling) en een knutselhoek met begeleiding, zo kun jij in alle rust kunt shoppen.

Organisatoren Anique en Maureen staan voor verbinding & duurzaamheid, daarom bieden ze kleine plaatselijke ondernemers met kindgerelateerde en/of duurzame producten of diensten ook een podium op de Cuijkse Kinderbeurs.

Laten we de handen ineenslaan tijdens de Cuijkse Kinderbeurs en elkaar helpen aan voor kopers nieuwe spullen tegen een zacht prijsje, een opgeruimde zolder voor verkopers en voor ons allen een betere wereld!

Dus… kom tweedehands shoppen op de Cuijkse Kinderbeurs!

Je bent van harte welkom op zondag 3 maart van 10:00 - 12:30 uur, Café De Bond in Cuijk. 

De entree bedraagt €3 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Meer informatie: www.cuijksekinderbeurs.nl

Locatie