Blaaskapel Die Stevensländer
Blaaskapel Die Stevensländer Foto: Die Original Maastaler

Blasmusik im Frühling

zondag 21 april 2024 14:00 tot 16:30

Op zondagmiddag 21 april spelen de Stevensbeekse blaaskapel “Die Stevenländer” en “Die Original Maastaler” uit Heijen de grote zaal van het Stevensbeekse gemeenschapshuis vol met de gezellige polka’s en walsen uit Tsjechië. Om 14.00 uur beginnen “Die Stevensländer” waarna een uurtje later “Die Original Maastaler” het podium vullen. Rond 16.30 uur wordt de middag afgesloten.

Beide blaaskapellen zijn in de regio Noord-Limburg en het Land van Cuijk bekende namen en allebei spelen ze vooral Böhmische en Mährische blaasmuziek. In de blaasmuziek uit deze Tsjechische regio’s voel je als luisteraar de liefde voor het land, de lokale natuur en levenslust van de bevolking doorklinken.  Die Stevensländer spelen al bijna 35 jaar en de Heijense blaaskapel laat al ruim 50 jaar van zich horen.

Op 21 april gaat de zaal van gemeenschapshuis “ ’t Stekske” aan de Ceresstraat in Stevensbeek open om half 2.

De entree is gratis!

Voor meer informatie: www.facebook.com/diestevenslander en www.dieoriginalmaastaler.nl

Locatie