De Harmonie tijdens het Complete Gaudete Concert in 2023
De Harmonie tijdens het Complete Gaudete Concert in 2023 Foto: Harmonie Gaudete

Muzikale start mei-vakantie

zondag 21 april 2024 15:00 tot 16:20

Tijdens het Complete Gaudete Concert aan het begin van de meivakantie laten alle orkesten van Harmonie Gaudete zich horen: de allerjongsten doen mee in de samenspeelgroep, de al verder gevorderde leerlingen zitten in het opleidingsorkest en natuurlijk spelen ook de volwassen muzikanten van Harmonie Gaudete zelf in het harmonieorkest.

Het concert is een mooie kans voor kinderen om muziekinstrumenten te leren kennen. Marco van Teeffelen, slagwerker bij Gaudete, zal iets vertellen over de diverse instrumenten die bespeeld worden. En tijdens de stukken die gespeeld worden, zijn ze uiteraard te beluisteren. De entree is gratis. Een leuke en leerzame start van de meivakantie!

Locatie