Mike Boddé
Mike Boddé Foto: Sint Cecilia

Mike Boddé ontmoet harmonie Sint Cecilia in Oelbroeck

zaterdag 6 april 2024 15:00 tot 17:00

Muziekvereniging Sint Cecilia en Oelbroeck hebben de handen ineen geslagen.

Op zaterdag 6 april halen ze Mike Boddé naar Sint Tunnis.

In een muzikaal programma treden Mike Boddé en het harmonieorkest van Sint Cecilia (o.l.v. Marc Thijssen) afwisselend op in de grote zaal van Oelbroeck. Mike Boddé kennend zal er ongetwijfeld ook interactie zijn tussen Boddé, de harmonie en het publiek.

Mike Boddé is als cabaretier bekend geworden in tv-programma’s als Kopspijkers, Koppensnellers en de Mike & Thomasshow. De laatste jaren richt hij zich alleen nog op het maken van muziek, bijvoorbeeld als huispianist in Podium Witteman en Podium Klassiek.

Mike Boddé treedt de laatste jaren vooral op als pianist en zanger en dat zal hij op 6 april in Sint Anthonis ook doen met ook eigen nummers. Daarnaast kan hij veel vertellen over muziek en als voormalig cabaretier doet hij dat met veel humor. Klassieke muziek toegankelijker maken is één van zijn doelstellingen. In klassieke muziek zit ook swing legt Boddé uit. Als voorbeeld daarvan speelt het harmonieorkest van Sint Cecila “Anitra’s Dance” van Edvar Grieg in een bewerking van Sammy Nestico. Verder speelt het Sint Tunnisse orkest werken van Gustav Mahler, Johan Sebastian Bach, Percy Granger en Erik Satie. Ook komt de beroemde Amerikaanse marsencomponist John Philip Sousa voorbij.

Het belooft een voor muziekliefhebbers heel unieke coproductie te worden tussen Sint Cecilia en Mike Boddé.

Omdat er veel belangstelling wordt verwacht  is er op zaterdag 6 april een middagvoorstelling èn een avondvoorstelling gepland.

De middagvoorstelling begint om 15.00 uur, de avondvoorstelling om 20.00 uur.

Voor beide voorstellingen is de entréeprijs € 15,-- (inclusief één consumptie vooraf en één consumptie in de pauze op vertoon van het ticket) en voor kinderen t/m 12 jaar is het middagconcert gratis.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de agenda op www.oelbroeck.nl

Locatie