Remco van Koulil met zijn moeder Mia.
Remco van Koulil met zijn moeder Mia.

Altijd het beste product met JVK Kozijnen

Algemeen 2.143 keer gelezen

SINT ANTHONIS | JVK Kozijnen is al ruim dertig jaar specialist op het gebied van kunststof ramen, deuren en puien. Sinds 2000 hebben ze op 't Kempke in Sint Anthonis een grote showroom en een eigen fabriek.
"Zo kunnen we de kwaliteit van begin tot eind waarborgen. We assembleren en monteren namelijk ieder kozijn zelf", vertelt Remco van Koulil. "Hierdoor kunnen we dat doen voor een aantrekkelijke prijs."

Van Koulil runt het familiebedrijf - sinds het plotselinge overlijden van zijn vader Jos in april 2017 - samen met zijn moeder. "Als kind was ik al veel in de werkplaats te vinden en ik ben altijd bij het bedrijf betrokken. Dat ik nu op mijn vaders stoel zit, is natuurlijk wel even wennen. Toch is er voor de klant niets veranderd; wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit."

Nieuwste van het nieuwste
JVK Kozijnen is in 1985 opgericht. Mia van Koulil vertelt: "Toen wij begonnen waren kunststof kozijnen echt het nieuwste van het nieuwste. De klant had toen alleen nog maar keuze uit wit en bruin. Anno 2017 is alles mogelijk. Ook de technieken zijn vernieuwd; onze kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige, isolerende profielen van Gealan, een grote speler uit Duitsland. Wij leveren onder andere ook rolluiken, screens en gevelbekleding."

Houtlook
Qua stijl valt er van alles te kiezen. Remco legt uit: "Zo hebben we kozijnen met houtnerfstructuur, die niet meer van echt te onderscheiden zijn. De uitstraling van hout, maar de voordelen van kunststof: duurzaam, veilig, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij. Wil je buiten deze houtlook, maar binnen een strak kozijn? Of binnen een andere kleur dan buiten? We werken in onze fabriek volgens de nieuwste technieken, waardoor geen wens ons te gek is. Hoe een kozijn wordt gemaakt, laten wij onze klant graag zien."
Hij gaat verder: "We beseffen dat de klant veel keuzemogelijkheden heeft. Daarom is persoonlijke aandacht zo belangrijk. We luisteren goed naar de wensen en kijken bij het inmeten ook naar de situatie in de praktijk. Twijfel ik aan een keuze, dan leg ik dat voor aan de klant. Het moet niet alleen praktisch zijn, maar er ook perfect uit zien; dat is de reden dat we onze kozijnen zelf monteren. Kozijnen bepalen namelijk echt de uitstraling van een woning."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit de krant

Uit de krant