Bij JVK Kozijnen zijn ze bij het gehele proces betrokken; van het assembleren tot monteren.
Bij JVK Kozijnen zijn ze bij het gehele proces betrokken; van het assembleren tot monteren.

JVK Kozijnen levert de nieuwste Gealan-profielen

Algemeen 911 keer gelezen

SINT ANTHONIS | JVK Kozijnen is al meer dan 30 jaar alleskunner op het gebied van kunststof kozijnen, puien en deuren. Vanaf eind mei is er bij het bedrijf de gloednieuwe serie S 9000 NL profielen van het Duitse merk Gealan – waar de kozijnen van worden vervaardigd – beschikbaar.

In de eigen fabriek op 't Kempke in Sint Anthonis wordt momenteel hard gewerkt om de machines gereed te maken voor de nieuwe profielenserie. Om precies te zijn de: Gealan S 9000 NL. "Het nieuwe Gealan-profiel is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en voldoet aan alle aangekondigde milieueisen, die vanaf 2020 ingaan", vertelt Remco van Koulil. "Het profiel heeft nog hogere isolatiewaarden en de inbraakveiligheid is verder verhoogd. Kortom, de kwaliteit ligt nog hoger. Het is het beste en mooiste profiel op de markt." Ook de showroom wordt dit jaar nog onder handen genomen, zodat de S 9000 NL serie daar eveneens is doorgevoerd.

Topkwaliteit
Het Gealan-profiel is verkrijgbaar in vier stijlen: base, haax, styl en slim. Er is een ruime keuze uit kleuren en er zijn talloze uitvoeringen beschikbaar. "Geen wens is te gek", lacht Remco. Er gelden ruime garantievoorwaarden, waarvan op de kozijnen 10 jaar. Remco vindt naast de kwaliteit in producten de kwaliteit in service en persoonlijk contact erg belangrijk. "We gaan altijd voor topkwaliteit. Omdat we alles zelf vervaardigen, houden we de kosten laag en waarborgen we de kwaliteit van begin tot eind. We zijn een klein familiebedrijf waardoor iedereen binnen het bedrijf overal bij betrokken is; van het assembleren tot monteren." Meer info: www.jvk-kozijnen.nl. Telefoon: 0485 38 25 05.

Uit de krant

Uit de krant