Grote online gemeentelijke carnavalsquiz als alternatieve start van carnaval.
Grote online gemeentelijke carnavalsquiz als alternatieve start van carnaval.

Grote gemeentelijke carnavalsquiz

Algemeen 100 keer gelezen

REGIO | Normaal gesproken zou op zaterdagavond 14 november in zowel Langenboom, Mill, Sint Hubert als Wilbertoord het carnavalsseizoen worden geopend met de verschijning van hun nieuwe carnavalsheersers. Zoals bekend zal dit in verband met de coronamaatregelen dit seizoen niet gebeuren. Daarom hebben de Vèrkuskoppe, de Gèrme, de Bokken en Klotstèkers de samenwerking gezocht met café Broers en Ko v.d. Ven om een grote online carnavalsquiz te kunnen houden op zaterdag 14 november. Zo is er toch een officiële start van het carnavalsseizoen 2020 – 2021.

In de quiz, die gezellig en gemakkelijk online thuis te spelen en live te bekijken zal zijn, zullen veel vragen over de gemeente en de carnavalsverenigingen voorkomen, maar uiteraard ook algemene vragen. Er zijn losse tickets te verkrijgen, maar ook borrelboxen om de avond extra compleet te maken. Deze zijn uiteraard inclusief deelname aan de quiz. Men kan kiezen van welke lokale ondernemer of carnavalsvereniging die borrelbox afkomstig mag zijn. “Zo steun je hen dus ook meteen en maak je deze carnavalsquiz bij je thuis nog gezelliger!”

Via o.a. de Facebookpagina’s en websites van de carnavalsverenigingen en café Broers is een link te vinden voor het bestellen van een ticket. “Let op, hou bij het uitnodigen van mensen bij je thuis rekening met de meest actuele RIVM-maatregelen. Want hoe sneller het aantal besmettingen met het coronavirus af zal nemen, hoe sneller we mogelijk weer echte carnavalsfeesten kunnen organiseren.”

Check voor meer informatie en het kopen van tickets ook de site www.innovation4you.nl/quiz

Uit de krant

Uit de krant