Doe jij ook mee?
Doe jij ook mee?

‘Rondje langs de velden’, een echt Boxmeerse sportdag

Algemeen 392 keer gelezen

BOXMEER | In samenwerking met vier sportclubs in Boxmeer wordt op zaterdag 17 juli een Boxmeerse Sportdag georganiseerd genaamd ‘’Rondje langs de velden’’. Olympia ’18 Tennis Club Topspin, Royals Honk- en Softbalvereniging en Mixed Hockey Club Boxmeer verwelkomen alle kinderen uit Boxmeer en omstreken om 12:00 uur of 14:00 uur (op de hockeyclub) voor een twee uur durend programma gevuld met sport en spel.

In deze twee uur wordt allereerst een gezamenlijke warming-up gehouden waarna de kinderen uiteengaan in groepen en alle sporten gaan beoefenen. Op deze manier willen de verenigingen zich kenbaar maken in de regio Boxmeer en kinderen de sport laten ontdekken die écht bij hen past.

Kinderen van alle leeftijden zijn uitgenodigd en zien wij graag op zaterdag 17 juli! De opening en het eind van het programma zal op hockeyclub Boxmeer zijn. Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportieve kleding en wat te drinken. 

Kan je niet wachten op deel te nemen? Meld je dan snel aan! Dit formulier kan gevonden worden op alle websites van de verenigingen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via tc@mhcb.nl. 


Uit de krant