Afbeelding

KBO Beugen organiseert opnieuw een boekenmarkt

Algemeen 288 keer gelezen

BEUGEN | KBO Beugen organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 juli weer haar jaarlijkse boekenmarkt in MFC ’t Kruispunt. Vanwege corona is de boekenmarkt op een later tijdstip dan gebruikelijk. Ook dit jaar zijn de boeken op onderwerp geselecteerd, waardoor bezoekers makkelijk door de meer dan 13.000 boeken kunnen struinen. De boekenmarkt is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur; op zaterdagavond bovendien van 19.00 tot 22.00 uur. 

Dit jaar zijn er meer dan 13.000 boeken te koop met een maximumprijs van € 2,-. De meeste zijn echter nog goedkoper. Betalen kan ook met pin! Daarnaast zijn de boeken onderverdeeld in onder andere kinderboeken (10 voor € 1,-) en hobbyboeken: over koken, tuinieren, handwerken, muziek, sport, et cetera. Maar er zijn ook secties over gezondheid en voeding, landeninfo/toerisme, Koningshuis, groteletterboeken, sciencefiction, en Engels/Duits/Frans. Er is dus voor iedereen wat te vinden.

De opbrengst van de boeken en het entreebedrag van € 1,- zijn bestemd voor de lokale Bond van Ouderen. KBO organiseert activiteiten waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en behartigt lokaal hun belangen. 

Uit de krant

Uit de krant