Het bouwen van prachtige hutten blijft één van de leukste onderdelen van de Kindervakantieweek. (Foto: Albert Hendriks)
Het bouwen van prachtige hutten blijft één van de leukste onderdelen van de Kindervakantieweek. (Foto: Albert Hendriks)

Kindervakantieweek trapt feestelijk af in Overloon

Algemeen 387 keer gelezen

OVERLOON | De vakantie is begonnen. Dat betekent dat in Overloon ook de Kindervakantieweek weer van start is gegaan. Dinsdag 27 juli konden alle Overloonse kinderen terecht op het evenemententerrein aan de Stevensbeekseweg, om drie fantastische dagen te beleven gedurende deze vijfjarige jubileum-editie van deze feestweek. 

Tijdens deze driedaagse kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 op het terrein terecht om hutten te bouwen, te knutselen, lekker te sporten en leuke spelletjes te doen. Donderdag is er ook een speciaal programma voor de nog jongere kinderen. “Met een kindervakantieweek wordt die lange zomervakantie extra leuk. Je kunt zo drie dagen lang met je vriendjes en vriendinnetjes spelen en bovendien is het ook leuk om met andere dorpsgenootjes actief te zijn” aldus de organisatie.

De Overloonse kindervakantieweek wordt geheel verzorgd door vrijwilligers, in samenwerking met SJIL. Al ruime tijd van te voren maken deze mensen zich sterk voor deze vrolijke vakantieweek. Vorig jaar moesten de vrijwilligers de Kindervakantieweek vroegtijdig afblazen omwille van het coronavirus.

Uit de krant