'Wij verkopen chocoladeletters'
'Wij verkopen chocoladeletters' Foto:

Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk verkoopt chocoladeletters voor Metakids

Algemeen 268 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De pepernoten liggen alweer in de schappen, Sinterklaas komt straks weer in het land. Oftewel: tijd voor chocoladeletters! Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk verkoopt ook dit jaar de inmiddels bekende chocoladeletters van chocolatier Martinez uit Valkenswaard. De opbrengst van de verkoop van deze heerlijke chocoladeletters gaat naar Stichting Metakids.

Ieder jaar zet Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk zich in voor het goede doel door het inzamelen van geld of het verrichten van vrijwilligerswerk. Elk jaar kiezen de ladies een nieuw goed doel en dit jaar is dat dus Stichting Metakids, dat zich inzet voor kinderen met metabole ziekten. 

Metabole ziekten zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij deze kinderen gaat er vanaf de geboorte iets mis waardoor voedingsstoffen niet goed worden opgenomen of niet goed afgebroken. De impact van deze ziekten is enorm. Meer dan 10.000 gezinnen hebben kinderen met een metabole ziekte. Stichting Metakids helpt door wetenschappelijk onderzoek te financieren en deze slopende ziekten bekend te maken. 

Ladies Circle 13: “We verkopen de letter S, in de smaken melk, wit en puur. Iedere luxe letter is verpakt in een mooi doosje en kost €6,-. Dus wil jij familie, vrienden, collega’s, medewerkers of relaties verrassen met een heerlijke chocoladeletter? Bestel dan snel een chocoladeletter via ladiescircle13@gmail.com of onze webshop op https://lc13.ladiescircle.nl/shop/”. 

Bestellen kan tot uiterlijk 27 oktober. Rond 25 november worden de letters bezorgd. Laten we er een mooi Sinterklaasfeest van maken en de kinderen van Stichting Metakids hoop geven!”, aldus Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk.

Uit de krant