Het belooft een mooie zondag te worden in het Boxmeerse winkelgebied.
Het belooft een mooie zondag te worden in het Boxmeerse winkelgebied.

Koopzondag Boxmeer 27 maart: ‘Een bezoekje is zeker de moeite waard’

Algemeen 287 keer gelezen

BOXMEER | Op 27 maart gaan we dansend de lente in in Boxmeer! In het sfeervolle winkelhart kun je tussen 12:00 en 17:00 shoppen bij de mooiste speciaalzaken, familiebedrijven, modeboetiekjes en een aantal topketens. Tussendoor lunch je bij één van de gezellige horecaondernemers of sluit je jouw vrije dag juist af met een hapje en een borrel. Daarnaast wordt er door de centrumondernemers ook weer aan entertainment gedacht om er voor jong en oud een leuke dag van te maken. 

Zo zijn er dansoptredens van lokale verenigingen zoals dansschool 10Dance, musicalschool Étoile en de cheerleaders van Partisans Athletics. Daarnaast laat een vrolijke rolschaatser haar moves zien. De kids kunnen in de Kloostertuin knutselen of geschminkt worden en de rebustocht volgen om een leuk prijsje te winnen. Om de lente te vieren delen onze promotiedames een bloemetje uit van Kwekerij Maasdijk.

Tot zondag!
Een bezoekje is zeker de moeite waard. Tot zondag 27 maart in Boxmeer, hét centrum van de regio Land van Cuijk. De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de verschillende winkels of horeca, kijk je op www.centrumboxmeer.nl

Uit de krant

Uit de krant