Het Kick Off Jeugdtoernooi was in 2019 een daverend succes (Foto: Voerbal-shoot.nl)
Het Kick Off Jeugdtoernooi was in 2019 een daverend succes (Foto: Voerbal-shoot.nl)

Zijn jullie ook bij het tweede Kick Off Jeugdtoernooi bij Olympia’18?

Algemeen 468 keer gelezen

BOXMEER | Lekker warm draaien voor het nieuwe voetbalseizoen? Het Kick Off Jeugdtoernooi bij Olympia’18 leent zich hier perfect voor. Op zaterdag 3 en zondag 4 september zullen tientallen jeugdige teams zich verzamelen op de Boxmeerse velden, om vervolgens hun voetbalskills op de proef te stellen. De inschrijving is geopend en het loopt ‘wederom echt fantastisch!’

Het Kick Off Jeugdtoernooi is een ware succesformule voor de Boxmeerse voetbalvereniging Olympia’18, ondanks dat het pas één keer heeft kunnen plaatsvinden. “Met trots kijken we terug op de eerste editie, toen we maar liefst 96 teams uit verschillende landen, van Duitsland tot Bermuda, mochten verwelkomen,” meldt de organisatie over de editie van 2019. Een vervolg op dit spektakel werd vanwege corona tot twee maal toe in de ijskast gezet. De organisatie is dan ook blij dat al 75 teams zich voor dit jaar hebben ingeschreven.

Met name de inschrijving voor de zaterdag gaat als een speer. Die dag horen de klassen JO13, JO14 en JO15 het fluitsignaal. In die laatste twee klassen kunnen respectievelijk nog slechts 5 en 2 teams zich inschrijven, “en de O13 is zelfs al VOL!”
De zondag biedt iets meer ruimte. “Zowel de inschrijvingen voor de 09, 010 en 012 lopen nog wat achter, maar daarentegen loopt de 011 al behoorlijk vol!”

Inschrijving staat garant voor een geweldige dag. Naast het spannende toernooi zijn er verschillende, uitdagende spelletjes te spelen, zoals voetbaldarts en kun je meten hoe hard je kunt schieten.

Nog niet ingeschreven? Wees er snel bij en mail de teamnaam, de klasse en de contactpersoon naar jeugdtoernooi@olympia18.nl, of kijk op www.olympia18.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant