Eightball Boppers.
Eightball Boppers.

Lekerse gezelligheid op het kerkplein met ’t Leker Live

Algemeen 567 keer gelezen

LEDEACKER | Het heeft meer dan 3 jaar geduurd om het te organiseren (inclusief 2 jaar uitstel vanwege corona), maar de organisatie is er klaar voor: zaterdag 2 juli ’t Leker Live op het plein voor de kerk in Ledeacker!

Er wordt een leuk en gevarieerd programma gebracht vol talent uit Ledeacker. Vanaf 19:00 uur zal DJ Piet Stuufklei ons vergezellen met leuke muziek, om rond 19:30 uur de opwachting van de Lekerse Klinkers waar te maken. “Onze” Joekskapel zal ongeveer een half uur spelen, exclusief verzoekjes. Rond 20:30 uur is het de tijd voor de Kofferbent. Deze gasten hebben vaker Ledeacker, Sint Anthonis, Gennep en omstreken op zijn kop gezet. Smeert uw stembanden alvast voor de meezingers! Rond de klok van 22:00 uur is het tijd voor de Eightball Boppers: ouderwets tot nieuwerwets goede Rock ’n Roll- muziek. Stil blijven staan wordt moeilijk met deze gasten! Tot slot is er tijd voor DJ Brambl, om het feest tot een goed einde te draaien.

’t Leker Live is ontstaan door een samenwerking van Dorpsvereniging ’t Leker en Stichting Door en Voor Sint Tunnis. Samen gaan ze het kerkplein in Ledeacker omtoveren tot een mooi terrein met een grote “whow”-factor. Er zijn kaarten te koop via www.leker-live.nl, maar natuurlijk ook gewoon aan de kassa. Het weer wordt goed, de drankjes staan koud, het wordt een gezellig feestje voor jong en oud! Voor meer info: kijk even op www.leker-live.nl. Tot zaterdag!

Uit de krant