Namens de Maas Driehoek loop ik de Vierdaagse voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Steun je mij ook?
Namens de Maas Driehoek loop ik de Vierdaagse voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Steun je mij ook? Foto:

De Maas Driehoek loopt de Nijmeegse Vierdaagse voor Stichting Leergeld Land van Cuijk

Algemeen 643 keer gelezen

Wat is het fijn dat de Nijmeegse Vierdaagse eindelijk weer door kan gaan. In 2019 liep ik voor het eerst vier maal vijftig kilometer en direct had ik het Vierdaagsevirus te pakken! Het is fantastisch om te worden onthaald in al die verschillende dorpen, groot en klein. De feesten in bijvoorbeeld Cuijk, Grave, Gennep en natuurlijk Nijmegen maken de flinke afstand een stuk minder zwaar. Dit jaar loop ik opnieuw mee, en als redacteur voor de Maas Driehoek zet ik me in voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Nóg meer motivatie om die 200 kilometers weer in de benen te krijgen!

Door Mans Pere

“Als ik dan toch loop, waarom dan niet voor een mooi doel?” dacht ik bij mijzelf. “Bijvoorbeeld voor een nobele stichting uit de regio. Eéntje die zich inzet voor de mensen in iédere kern. De Maas Driehoek is er immers voor iédereen binnen het Land van Cuijk!” Al snel kwam Stichting Leergeld Land van Cuijk in het vizier. Zij maken zich hard voor gelijke kansen voor alle kinderen binnen de gemeente, ongeacht de financiële achtergrond. Een fantastisch mooi doel! Kinderen verdienen tenslotte alle kansen om zich ongeremd te kunnen ontwikkelen. Kinderen zijn de toekomst van deze mooie gemeente. 

Steun mij
Denk jij er ook zo over? Steun mij en Stichting Leergeld Land van Cuijk door een donatie te doen. Alle kleine beetjes helpen. Alleen samen zorgen we er voor dat ieder kind in het Land van Cuijk gelijke kansen krijgt. Euro voor euro en kilometer voor kilometer!

Stichting Leergeld Land van Cuijk organiseerde onlangs een gezellig Fietsfestival op de Brink in Sint Anthonis. Ook de bekende Youtuber Govert Sweep was aanwezig.

Uit de krant