Een impressie van de plannen. Links is er ruimte voor horeca, rechts komen appartementen. Het dak, voorzien van een tuin, gaat ruimte bieden voor zorgwoningen. (Foto: Koers Ontwikkeling BV.)
Een impressie van de plannen. Links is er ruimte voor horeca, rechts komen appartementen. Het dak, voorzien van een tuin, gaat ruimte bieden voor zorgwoningen. (Foto: Koers Ontwikkeling BV.) Foto: Koers Ontwikkeling BV.

Koop voormalig gemeentehuis Sint Anthonis voorlopig gegund aan Koers Ontwikkeling

Algemeen 976 keer gelezen

SINT-ANTHONIS | Het voormalige gemeentehuis in Sint Anthonis wordt naar alle waarschijnlijk verkocht aan Koers Ontwikkeling BV. Het college van B&W heeft een besluit tot voorlopige gunning genomen.

De volgende stap is dat er een Samenwerkingsovereenkomst wordt gesloten om de plannen verder uit te werken. Daarna wordt de definitieve koopovereenkomst gesloten. In juni bleek het college al enthousiast te zijn over de plannen die Koers Ontwikkeling heeft met het gebouw. Koers wil onder andere appartementen, zorgwoningen, een commerciële ruimte én een kunst- en cultuurcentrum realiseren in het pand. Deze plannen zouden dus nog wel enigszins kunnen wijzigen voor de koopovereenkomst wordt gesloten.

Uit de krant