Afbeelding
#KoopLokaal

Jeans en casual wear for men bij Kees Arts Mannenmode

Algemeen 746 keer gelezen

BOXMEER | Kees Arts Mannenmode aan de Steenstraat in Boxmeer is sinds 1965 een begrip in de regio. “We hebben een ruim en heel compleet assortiment”, vertellen Ron en Coen, die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen op de bovenverdieping. “Op deze bovenverdieping vind je de jeans en casual mode. Samen met onze weekendhulpen Britt, Kim en Tessa kunnen wij daarover goed adviseren.” De klant persoonlijk kunnen helpen met een eerlijk advies is dan ook heel belangrijk volgens Ron en Coen.

Die persoonlijke aanpak blijkt wel uit de coronatijd toen zij en hun collega’s persoonlijk de bestellingen van klanten bezorgden en eventueel vanaf buiten advies gaven. “Maar nu we weer open zijn staat er altijd een kopje koffie klaar”, aldus Ron. “Het merendeel van ons personeel staat er al 20 jaar. Ervaren personeel dat weet waar ze over praten.” Met drie verdiepingen heeft Kees Arts veel te bieden, ook voor jongeren. Coen vertelt graag over de in 2020 toegevoegde extra afdeling met enkel en alleen jeans, waardoor er op de bestaande verdieping meer ruimte is ontstaan voor meer casual merken.

“Sinds de verbouwing vind je op deze verdieping verschillende ‘shops’. Producten van een merk worden daar overzichtelijk samen gepresenteerd”, aldus Coen. “Vanaf komende augustus hebben we zo ook de Dstrezzed wintercollectie. We werken graag met merken die een totaalpakket bieden en daardoor ook mooi te presenteren zijn.” Ron vult aan: “We hebben verder drie jeans merken die de basis vormen en die we altijd op voorraad hebben. Dat zijn PME, Vanguard en Cast Iron. Die laatste is wat meer trendy, iets meer getailleerd. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog seizoensmodellen. Behalve jeans hebben we ook andere opties zoals de chino’s van Gabba, een Scandinavisch merk.”

“Ook bij mannen is comfort tegenwoordig belangrijker”, hervat Ron. “We hebben daarom ook een breed assortiment aan bovenkleding. De overhemden van Pure zijn wat gekleder, van Desoto hebben we hele comfortabele overhemden, we hebben Superdry in ons assortiment en Matinique is ook weer terug na een korte afwezigheid. Die tops zijn clean, netjes en sportief.” Hoewel je voor de kostuums een verdieping lager moet zijn, heeft Ron op de bovenverdieping ook wat te bieden. “We hebben hier sportievere tricot kostuums van Blue Industry. Daar kun je ook gewoon los een jasje van kopen en combineren met een jeans of chino.”

Ook voor andere essentials kun je bij Kees Arts terecht. Coen somt op: “Ondershirts, boxershorts van Cavello, riemen, enz. enz. We hebben eigenlijk alles. Ook voor korte broeken kun je bij ons terecht.” In de maanden juli en augustus is Kees Arts op de maandag gesloten in verband met de zomervakantie. Kijk voor meer informatie op www.keesartsmannenmode.nl.

Uit de krant

Uit de krant