Afbeelding
#KoopLokaal

Met een deur of overkapping van Vertamon zit je er altijd warmjes bij

Algemeen 5 keer gelezen

BEERS | Het vervangen van de garagedeur is niet iets wat men vaak doet, in tegendeel. Volgens Matthieu Verheijen uit Beers, is dat begrijpelijk maar wel een gemiste kans. Het installeren van een nieuwe garagedeur kan juist heel veel opleveren op het gebied van isolatie. “Dat geldt trouwens ook voor een goede terrasoverkapping!” Matthieu kan het weten. Zijn bedrijf Vertamon is dé specialist op het gebied van garage- en bedrijfsdeuren en terrasoverkappingen. 

“Je staat er niet bij stil, maar veel garagedeuren zijn nog gemaakt van enkel staal. Zelfs bij nieuwbouwwoningen zie ik het nog heel vaak,” aldus Matthieu. “Daar gaat onwijs veel warmte door verloren. Als je dan in de winter de deur naar die garage open doet, wordt je direct overvallen door die kou. Terwijl je binnen net alles lekker warm hebt gestookt. Dat is toch ontzetten zonde!” Als expert in garagedeuren heeft Matthieu een eenvoudige oplossing in de vorm van deuren vervaardigd uit aluminium lagen, met daartussen goed isolatiemateriaal. “Je bespaart zo veel!”

Ook kan er flink worden geknipt op de stookkosten door een goede terrasoverkapping met schuifwanden te plaatsen. Je creëert volgens Matthieu dan een soort extra kamer met stilstaande lucht tussen de woning en het koude buiten. Hierdoor blijft de warmte beter hangen. “Daarnaast is het ook nog eens heerlijk om onder de overkapping te zitten. Je krijgt er toch een soort extra woonruimte bij, maar dan buiten!” Perfect om optimaal te genieten van het mooie weer, en van je nog mooiere tuin!

Op maat
Wat Vertamon bijzonder maakt is het brede aanbod in garagedeuren, bedrijfsdeuren en glazen schuifwanden voor die terrasoverkappingen. Doordat Matthieu met twee leveranciers werkt, is er altijd wel een passende maat te vinden, én op voorraad. “Ons betrap je er dus niet op dat het niet past. Wij kunnen echt alles op maat leveren en monteren.” Wat de samenkomst van de leveranciers bij Vertamon evenzo ideaal maakt: “Die fabrikanten vullen elkaar echt perfect aan. De ene biedt openslaande deuren en de andere sectionaal deuren.” Qua prijs of kwaliteit ontlopen de deurenleveranciers elkaar nauwelijks. “Kwaliteit gaat boven alles!” verzekert de Beersenaar. “Het is toch best een uitgave, zo’n nieuwe deur of een overkapping. Dus willen wij ook zeker weten dat alles goed is, volledig zoals de klant van ons verwacht!”


Vertamon
Kortom, Vertamon kan alles op maat leveren en garandeert een lage prijs en hoge kwaliteit. Ben jij al aan het nadenken over isoleren voor komende winter? Of wil je juist genieten van het mooie zomerweer onder een prachtige terrasoverkapping? Een belletje naar Matthieu van Vertamon in Beers is genoeg om er hoe dan ook warmpjes bij te zitten. “Wij heten je van harte welkom!”

Vertamon
Hoefseweg 2
5437 PS, Beers
Tel: 06 - 22 68 2150
E-mail: info@vertamon.nl
www.vertamon.nl


Uit de krant

Uit de krant