Afbeelding
#KoopLokaal

Zitcomfort speciaalzaak Teun Arts: ‘Kwaliteit in zitcomfort binnen handbereik’

Algemeen 120 keer gelezen

SINT HUBERT | Wilt u lekker zitten, makkelijk opstaan of gewoon heerlijk relaxen? Dan is Teun Arts in Sint Hubert, specialist in relaxfauteuils, sta op stoelen en (relax) banken, al bijna 50 jaar, hèt adres. In de ruime, pas vernieuwde showroom vindt u hoogwaardige meubelen van Europese topkwaliteit. “Wij weten àlles van goed zitten,” zegt eigenaar Flip Arts, inderdaad zoon van...

“Met meer dan 350 modellen onder één dak, hebben wij het grootste en meest diverse aanbod relaxfauteuils van Nederland.” De reden voor deze uitgebreide collectie is volgens de zitspecialist dat het noodzakelijk is voor de klant om keuze te hebben. Kom je als consument in een winkel met bijvoorbeeld 10 fauteuils, dan vind je er waarschijnlijk 5 niet mooi, 3 passen qua maat niet en dan kies je maar het beste van de 2 overgebleven modellen. Dit is bij de speciaalzaak in Sint Hubert heel anders. De meeste modellen in de winkel bij Teun Arts staan er in alle mogelijke maatvoeringen en leverbare uitvoeringen. “Dus niet enkel kunnen we de juiste maat bepalen, maar de klant kan ook ervaren welke verstelmogelijkheden en opties voor hen noodzakelijk en gewenst zijn.” “Bij ons kan de klant voelen en ervaren en op basis daarvan een keuze maken” legt Flip uit. Dat het grootste deel van het assortiment ook nog eens direct leverbaar is, is vandaag de dag uniek. 

Europese kwaliteit
Kwaliteit kopen betekent niet alleen dat het naadloos aansluit bij wat de klant wil, maar ook dat het jaren goed blijft werken. Het overgrote deel van het Sint Hubertse zitmeubilair is in Nederland, Duitsland of België geproduceerd en wordt verkocht met maar liefst 5 jaar garantie. “We willen hier alleen maar kwaliteit aanbieden.” Teun Arts Meubelen richt zich al bijna 50 jaar op het verkopen van kwaliteit en een lange levensduur. Een groot deel van het aanbod meubelen bij Teun Arts heeft het ‘Der Blaue Engel’ label. Dit is een Duits milieukeurmerk en wordt enkel afgegeven als een product op de meest milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. Vijf á tien jaar geleden vond de consument dit label niet zo belangrijk en moesten we mensen nog overtuigen dat ze beter één keer per tien á vijftien jaar iets goeds konden kopen, dan slechte kwaliteit die na een paar jaar klaar was voor de vuilnisbelt.” Trots vertelt Flip: “Vandaag de dag denken en handelen mensen (milieu)bewuster en zijn meer bezig met het comfort en kwaliteit van hun leven, en dat past perfect bij de manier waarop wij hier zaken doen.”

Wa kost da?
Is kwaliteit duur? “Wat goedkoop of duur is mag iedereen voor zichzelf bepalen” geeft Flip aan. “Wij zien het zo: Als je bijvoorbeeld 1750 euro aan een stoel uitgeeft waar je vervolgens zeg twaalf jaar lang comfort en plezier van hebt, dan kost dit omgerekend 40 cent per dag.” “In een tijd dat je voor een cappuccino ruim vier euro betaalt, is goed en verantwoord zitten, simpel gezegd, spotgoedkoop.”

“Kortom, bent u op zoek naar een comfortabele stoel of bank, die makkelijk jaren mee kan, dan mag een bezoekje aan onze showroom niet ontbreken.”

“Graag tot ziens bij Teun Arts Meubelen in Sint Hubert.”

Uit de krant

Uit de krant