Ton van Raaij van Maay Drukwerk boogt op dertig jaar ervaring in het vak.
Ton van Raaij van Maay Drukwerk boogt op dertig jaar ervaring in het vak.
#KoopLokaal

Maay thuis in klein en groot drukwerk

Algemeen 155 keer gelezen

BOXMEER |Mooie, originele ontwerpen en uitstekend drukwerk. Topkwaliteit op dat gebied ligt voor lezers van De Maas Driehoek binnen handbereik. Maay Drukwerk in Boxmeer is er het sprekende voorbeeld van. Met meer dan dertig jaar ervaring staat Ton van Raaij met raad en daad klaar. En wie online een bestelling wil plaatsen, surft naar www.maay-drukwerk.nl.

Wie kiest voor Maay, weet zich verzekerd van veelzijdigheid. “Dat is een specialisatie”, zegt Ton van Raaij. In het creatief uitvoerend bedrijf is hij het aanspreekpunt in het grote productiebereik wat Maay als grafisch werk beschouwt. “Van het drukken van een visitekaartje tot grootse gevelreclame”, vult hij aan.

Buitenreclame
In de regio zijn legio zakenpanden verfraaid met de door Maay ontworpen buitenreclames. Lichtreclame, raambelettering, gevelreclame…, Maay verzorgt het van ontwerp tot uitvoering. En wie aan het verkeer deelneemt kan een eveneens fraai door Maay beletterde en bestickerde auto’s en busjes tegenkomen. Maay zorgt er voor dat bedrijfsvoertuigen herkenbaar en onderscheidend de weg op gaan.

Printshop
Een van de services van Maay is de fysieke printshop aan de Spoorstraat in Boxmeer. De printshop is continu (24/7) bereikbaar via internet. “Online zorgt er voor dat je jouw printwerk in no time binnen handbereik hebt”, zegt Ton, die uitlegt hoe het werkt, “Na het maken van de keuze rond je de bestelling af met de betaling en het mailen van de te printen bestanden. Vaak liggen de afdrukken dan al dezelfde dag klaar bij ons in de Spoorstraat.”

Geboortekaartjes
De geboorte van een kind is een heugelijke mijlpaal in het gezinsleven. De trotse ouders stellen familie, vrienden, buren en collega’s graag op de hoogte van het prille geluk. Maay draagt daar op verzoek van de ouders een steentje aan bij.
Er zijn verschillende mogelijkheden vertelt Ton van Raaij. “We hebben de standaardkaartjes van Belarto en/of Buromac. Van deze merken zijn wij een officieel verkooppunt. De ouders kunnen op hun sites kijken, maar wij kunnen hen ook voorbeeldboeken tonen of uitlenen. Op die manier kunnen zij het papier zien en voelen. Als er een keuze gemaakt is, worden de kaarten door ons besteld en gaan wij aan de slag met de persoonlijke invulling. De ouders kunnen al de enveloppen gaan schrijven.” Een andere mogelijkheid is dat Maay een gepersonaliseerd geboortekaartje maakt op basis van de ideeën van de aanstaande ouders. “Een lievelingsthema, figuren, foto’s of andere inspiraties kunnen wij verwerken in een passend voorstel. Papier en enveloppen worden in overleg afgestemd.”

De derde optie is een ontwerp als drukklaar bestand dat de ouders graag door Maay laten afdrukken. “Maay maakt vrijblijvend een prijs. In onze webwinkel zijn onder ongevouwen kaarten, gevouwen kaarten of foliedrukkaarten voordelige oplossingen te vinden.”

Op het gebied van drukwerk en grafische ontwerpen zijn er legio mogelijkheden. Wie in het grote aanbod graag bij de hand genomen wordt, is verzekerd van de expertise van Maay Drukwerk.

Maay Drukwerk, Spoorstraat 40 Boxmeer. Tel. 0485-820300. www.maay-drukwerk.nl.

Uit de krant

Uit de krant