Het team van AEC Limburg staat voor particulier en ondernemer klaar. In het midden, achter manager Robert Hendriks.  (Foto: Jos Gröniger)
Het team van AEC Limburg staat voor particulier en ondernemer klaar. In het midden, achter manager Robert Hendriks. (Foto: Jos Gröniger)
#KoopLokaal

AEC Limburg ontzorgt door kwaliteit en laagdrempeligheid

Algemeen 95 keer gelezen

OTTERSUM | Het regelen van fiscale, financiële en juridische zaken. Het zijn niet bepaald de werkzaamheden die mensen -particulier of ondernemer- het liefste doen. Steeds vaker wordt ervaren dat het uitbesteden van deze werkzaamheden voor gemak zorgt en bovendien profijt oplevert. AEC Limburg staat graag voor iedereen klaar. “Wij ontzorgen onze klanten graag”, zegt manager Robert Hendriks, in het vriendelijke en laagdrempelige kantoor aan de Sint Jansstraat in Ottersum.

Door Jos Gröniger

Kwaliteit, laagdrempelig en toegankelijk. Dat is wat AEC met vestigingen in Ottersum en Uden nastreeft. “We merken hier dat klanten hier gemakkelijker met vragen binnenlopen”, zegt Hendriks. De ruimte voor persoonlijk contact wordt gewaardeerd door de klanten, en tegelijkertijd geeft het de medewerkers op het administratiekantoor een goed beeld van de mens achter de opdracht of vraag. “Daarbij komt dat de continuïteit in ons team goed is. Het verloop is minimaal en dat is plezierig voor onze relaties en voor onszelf”, zegt Hendriks.

Brede oriëntatie
AEC ontzorgt de klanten op een breed vlak. Het team bij het bedrijf bestaat uit werknemers die elk een vakgebied beheersen. “Wij verzorgen de administratie, jaarrekeningen en aangiften voor bedrijven, maar ook voor andere zaken leveren we diensten”, zegt de manager.

Bedrijven of particulieren die advies willen hebben over juridische aangelegenheden of bijvoorbeeld estate planning kunnen bij AEC aankloppen. “En voor HR-advies, verzuimbegeleiding of vertrouwenspersoonwerkzaamheden kunnen wij een bijdrage leveren. Dat doen we met onze samenwerkingspartner SalarisPluspunt. Naast relaties uit het MKB hebben we een grote agrarische portefeuille.” Voor particulieren is AEC Limburg ook het adres voor de belastingaangifte.

Voor groot en klein
AEC Limburg kenmerkt zich door de goede kwaliteit van de diensten en de persoonlijke betrokkenheid. “Zoals gezegd kunnen particulieren, grote en kleine bedrijven en eenmanszaken bij ons aankloppen.”
Ook de wijze van de gevoerde administratie vormt bij AEC geen belemmering om een relatie op te bouwen. “Ook hier ontzorgen we de klant, we stellen heel bewust geen eisen aan de administratieve vorm”, zegt Hendriks, “Als iemand zijn boekhouding gedigitaliseerd heeft is dat handig, maar ook wanneer er alles op papier wordt aangeleverd maken we het in orde.”

Tevredenheid
Dat de werkwijze van AEC in de smaak valt bij de klanten is voor Hendriks duidelijk. De manager leest dat niet af aan rapportcijfers. “Nee, die zeggen mij niks. Je kunt het aflezen aan de respons op het klanttevredenheidsonderzoek dat we recent gehouden hebben. De respons was met zesenzestig procent heel goed. Daar lees ik de betrokkenheid uit af. Bovendien kregen we een gewaardeerde feedback.”
De lovende kritieken zijn volgens de manager te danken aan de kwaliteit van het werk. “En niet te vergeten de menselijke maat. Onze klanten vinden persoonlijk contact belangrijk.”

AEC Limburg, Sint Jansstraat 29 Ottersum. Tel. 0485-511460. Internet: https://aeclimburg.nl.

Uit de krant

Uit de krant