Afbeelding

Minicursussen en nieuwe cursusgroep schilderen bij Art & Else Boxmeer

Algemeen 647 keer gelezen

BOXMEER | Bij Art & Else Boxmeer starten op 30 augustus weer een paar mini teken- en schildercursussen. Dit keer is er behalve ‘Beestachtig leuk schilderen’ in acrylverf, die plaatsvindt vanaf 30 augustus, ook de minicursus ‘De wereld van pastel’, startende op 1 september. 

Else van der Sloot vertelt over haar minicursussen: “Tijdens deze minicursussen kun je kennis maken met een voor jou misschien wel geheel nieuwe techniek, zoals bijvoorbeeld alle mogelijkheden en soorten van het prachtige materiaal pastel. Bij ‘Beestachtig leuk schilderen’ leer je de basis van een heel leuke en snelle manier van acrylschilderen. De cursus reikt je een werkwijze om snel een dier of mens portret in acryl te kunnen maken.”

Langere cursussen
Else vertelt ook over haar andere cursussen: “Vanaf 27 september starten we alweer een aantal groepen voor de lange cursus tot en met medio april 2023. Nieuw daarbij is de cursus op de dinsdagavond van 19.30 tot 22.15 uur. Deze dinsdagavond is in plaats van de maandagavond gekomen, en er is nog volop plek!”

Praktisch
“Dus als je onder begeleiding van een gekwalificeerde docent op een goede en gezellige manier méér wilt leren van allerlei schilder- en tekentechnieken, in een kleine groep in een huiselijk atelier, dan ben je bij mij aan het juiste adres”, besluit Else. Kijk voor meer informatie op de website artenelse.nl onder ‘cursussen’. Je kan ook contact opnemen door te mailen naar else@artenelse.nl of te bellen naar 06 20 79 92 98.

Uit de krant