Celebrity Hot Tub Party
Celebrity Hot Tub Party

Celebrity Hot Tub Party met Felix Frehe en Kind of Blue met Jan Janssen Mook

Algemeen 3 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Amsterdam heeft het grachtenconcert en Sint Anthonis het swingende zomerconcert. Kunstkring Sint Anthonis heeft voor dit jaar een prachtige line-up geregeld, met onder andere Celebrity Hot Tub Party en Kind of Blue. Op zondag 21 augustus zal de tuin aan de Bosweg 28 te Sint Anthonis weer een fantastisch, muzikaal spektakel worden.

De muzikale alleskunner en frontman Felix Frehe, geboren en getogen in Stevensbeek, is het gezicht van de Celebrity Hot Tub Party. Stap samen met deze meer dan fantastische 4-mans formatie in een heet, borrelend bad van jazz en gipsy en wordt meegenomen naar de jaren 30 en 40. In de traditionele line-up van contrabas, drums, accordeon en gitaar zullen de jongens van CHTP toegankelijke, dansbare muziek spelen van over de hele wereld. “De meeslepende ritmes zullen u ongetwijfeld verleiden mee te deinen en te dansen op de aanstekelijke ritmes.”

Jan Janssen en Kind of Blue
Een aantal malen was Jan solo te gast in het Cultureel Café en weet hij gasten met zijn spectaculaire gitaarspel tot tranen toe in vervoering te brengen. Hij maakt deel uit van diverse formaties en samen met andere professionals met Kind of Blue van alle markten thuis. Gipsyjazz, Blues, Rock, Funk, Latin en Spaans getinte stukken wisselen elkaar af met eigen werk en Jazz standards om te luisteren of mee te swingen.


Kind of Blue 

Spektakel
De Kunstkring staat samen met de plaatselijke horeca garant voor een enerverende middag met veel gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes. Kortom het belooft een geweldig spektakel te worden.

Het spektakel vindt plaats in de tuin van Bosweg 28 te Sint Anthonis op zondag 21 augustus vanaf 14.00 uur. (Inloop vanaf 13.00u.) Een kaartje kost € 10,00 p.p. (Contant te betalen, ook voor munten voor eventueel consumptiegebruik).

- Vergeet niet een stoel, een kruk, dekentje of kussen mee te nemen. Aan het einde van de toegangsweg is aan de rechterzijde een ruime parkeerplaats.
- Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn dat deze uitvoering buiten niet mogelijk is, dan wordt deze gecancelled. Raadpleeg hiervoor onderstaande website.

Meer informatie: www.kunstkring.com 

Uit de krant

Uit de krant