Scouting Cuijk tijdens haar jubileumweekend
Scouting Cuijk tijdens haar jubileumweekend

Open dag en reünie Scouting Cuijk

Algemeen 1 keer gelezen

 CUIJK | Scouting Cuijk 75 jaar. Het organiseren van een open dag of een reünie was vervolgens lange tijd niet uitvoerbaar vanwege Corona. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en kan aangekondigd worden dat er op 8 oktober 2022 een feestelijke is met zowel een open dag als een reünie. Scouting Cuijk hoopt dat zoveel mogelijk (oud)leden en geïnteresseerden die dag de weg naar Scouting (weer) weten te vinden. 

De open dag vindt plaats van 13.00 tot 16:00 uur. Iedereen is welkom op de twee locaties van Scouting Cuijk: De Blokhut aan de Galberg 2a in Cuijk, en wachtschip de Jules aan de Oostermeerweg 1 in Linden. Geïnteresseerden kunnen hier kennismaken met Scouting en deelnemen aan een aantal uitdagende activiteiten. Denk hierbij aan vuur maken en marshmallows roosteren, varen op de Kraaijenbergse Plassen of een bouwwerk pionieren. Ook zijn er diverse foto’s en bijzondere objecten uit het archief te zien, zoals kamptotems en oude uniformen. Neem vooral een kijkje op beide locaties! 

Reünie
Vervolgens begint de reunie. Van 16:00 tot 18:00 uur zijn alle leden en oud-leden welkom bij De Blokhut aan de Galberg 2a in Cuijk. Onder het genot van een drankje kunnen foto’s en voorwerpen van vroeger bekeken worden. Ook zal even worden stilgestaan bij 75 jaar Scouting in Cuijk. Voor degenen die na 18:00 uur nog even door willen gaan met herinneringen ophalen, is daar de mogelijkheid voor. Ongetwijfeld komen er dan bij het kampvuur veel verhalen naar boven van lang of wat korter geleden. Wie wil komen wordt gevraagd zich wel even aan te melden.

Meer informatie
Ben je dus ergens tussen 1946 en nu lid geweest van Scouting Cuijk? Of wil je gewoon een kijkje komen nemen wat Scouting Cuijk allemaal doet? Zet 8 oktober in de agenda! Houdt de facebookpagina van Scouting Cuijk en www.scoutingcuijk.nl in de gaten voor meer informatie. Mail naar reunie@scoutingcuijk.nl om je aan te melden voor de reünie.

Uit de krant

Uit de krant