Afbeelding

BCV De Geitenbok introduceert 2.0-versie van Schlagerfestival

Algemeen 3 keer gelezen

BOXMEER | Terwijl de meesten van ons genieten van een welverdiende zomervakantie, is BCV De Geitenbok al bezig met de organisatie van het komende carnavalsseizoen. De commissie van het Boxmeerse Schlagerfestival 2.0. is er al druk mee en slaat een nieuwe weg in, zoals de toevoeging 2.0 al doet vermoeden. De organisatie is op zoek naar zangers, zangeressen en zanggroepen die zin hebben om mee te doen aan het enige echte Boxmeerse Schlagerfestival 2.0.

Wat is er dan nieuw dit jaar? Vanaf dit jaar wordt het componeren en schrijven van eigen liedjes losgelaten en kun je je ook aanmelden met een cover. Denk bijvoorbeeld aan een nummer van Guus Meeuwis met je eigen Boxmeerse tekst. Want het Boxmeerse dialect, dàt blijft wel een voorwaarde voor een echte Boxmeerse carnavalskraker. Trouwens, zelf componeren mag natuurlijk ook nog steeds!! 

De organisatie kan ondersteuning geven in het vinden van instrumentale versies of een orkestband. Mocht je een idee hebben of andere vragen hebben over deelname, stuur dan een mailtje naar prins-schlagerparty@degeitenbok. We helpen graag! 

Het Boxmeerse Schlagerfestival 2.0 vindt op zaterdag 19 november 2022 plaats in de zaal van Hotel Riche in Boxmeer. De repetities beginnen na de zomer. Exacte data zullen snel volgen.

Inschrijven kan via de website www.degeitenbok.nl onder de knop activiteiten ‘Schlagerfestival’, waar je ook het reglement kunt vinden.

Uit de krant

Uit de krant