Meer weten over de Sambeekse sluis? Meldt je aan voor een groeteractiviteit.
Meer weten over de Sambeekse sluis? Meldt je aan voor een groeteractiviteit.

Vakantietip: boek gratis rondleiding Land van Cuijk

Algemeen 18 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Leer deze zomer meer over de bijzondere geschiedenis van het Land van Cuijk. Ga met lokale gidsen op pad in onder meer Boxmeer, Overloon en Vierlingsbeek of breng een bezoek aan het stuw- en sluizencomplex in Sambeek. De groeterwandelingen en fietstochten zijn te boeken via rondleidingen.landvancuijk.nl

Het aanbod aan groeteractiviteiten in het Land van Cuijk is divers. Zo kan komende week worden deelgenomen aan een rondleiding door het historische centrum van Boxmeer (18 augustus), een wandeling door Vierlingsbeek (20 augustus), een rondleiding bij het stuw- en sluizencomplex in Sambeek en een wandeling door het bezienswaardige Overloon (24 augustus). Al deze groeteractiviteiten zijn gratis! 

“De lokale gidsen vertellen verhalen die je anders niet zou horen en laten je plekken zien waar je anders niet komt. Het is een even makkelijke als inspirerende manier om te ontdekken wat het Land van Cuijk zo bijzonder maakt”, prijst toeristisch manager Erik Jansen van Visit Land van Cuijk de groeterrondleidingen aan.

Ga je deze zomer mee op ontdekkingstocht in het Land van Cuijk? Op rondleidingen.landvancuijk.nl kan de deelname aan de groeteractiviteiten worden gereserveerd.

Uit de krant

Uit de krant