De kofferbakverkoop in 2017 was een gezellig succes.
De kofferbakverkoop in 2017 was een gezellig succes. Foto: SK-Media

Kofferbakverkoop en festival bij Wilbertoord Pakt Uut

Algemeen 5 keer gelezen

WILBERTOORD | De Peeltuffers organiseren weer de drukbezochte kofferbakverkoop, tijdens het plattelandsfestival Wilbertoord Pakt Uut. Het evenement vindt plaats op zondag 11 september van 11.00 tot 17.00 uur. Traditiegetrouw trekt deze markt veel bezoekers en enthousiaste standhouders. Naast de kofferbakverkoop is er een prachtige hobbymarkt en regiofair met bedrijven die het buitenleven promoten. Kom jij ook een kijkje nemen?

Naast handel is nog veel meer te beleven! Geniet van een allround oldtimershow, roofvogelshows, diverse podia met live muziek, kinder- en kermisattracties, zwarte cross demonstraties, dierenshows en meer. Aircooled VW de Peel komt dit jaar zelfs met de summervibe vakantieshow! Een presentatie met de welbekende Volkswagen bussen in combinatie met retro caravans. 

Bij de verschillende terrassen wordt het genieten van dansoptredens en een veelzijdig muzikaal aanbod. Zo zijn er dweilorkesten, een bigband, smartlappenkoren, DJ’s en een speciaal outdoor rock spektakel. Ook komt er een podium met diverse rockbands zoals: Best Of Foo, Muddy Goggles, Boost, Old school en Two Stools. In combinatie met het speciaalbierfestival wordt dit zeker, the place to be!  

Inschrijving
Wil jij dit jaar flink ‘uut’ pakken? Ruim je zolder of garage op en doe mee! Voor slechts € 12,50 zorgen de Peeltuffers voor een ruime verkoopplaats. Schrijf je in via; www.wilbertoordpaktuut.nl 

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met: Femke van Gaal (peeltuffers@gmail.com) 06 - 41 63 35 24.  

Uit de krant

Uit de krant