Kom lekker rocken bij de Summervibes Tribute Day bij de Boxmeerse Pleinfeesten.
Kom lekker rocken bij de Summervibes Tribute Day bij de Boxmeerse Pleinfeesten.

Summervibes Tribute Day bij Pleinfeesten in Boxmeer

Algemeen 1.158 keer gelezen

BOXMEER | Het is bijna zover! De Summervibes Tribute Day in Boxmeer! Aanstaande zaterdag wordt het publiek op het Weijerplein in Boxmeer weer verrast door spectaculaire bands. 

Om 15.00 uur gaan de deuren open en worden de feestgangers enthousiast gemaakt door de DJ! Om 16.00 uur komt de band Bad Medicine optreden met hun Tribute van Bon Jovi, oftewel dé rockband van de jaren ‘80. Iedereen kan meezingen met de bekende nummers.

Rond 17.30 uur komt het Wijerplein in Engelse sferen met de muziek van Status Quo. Een rockband met een boogiewoogie stijl. Deze worden gespeeld door Status Quo Forever en zorgt er voor dat iedereen mee kan doen

Om 19.00 uur komen de Rolling Stones! De band van de 365 songs. De beste kanllers worden gespeeld door Stones sessions. Deze mega bekende tribute band heeft al voor vele volle zalen mogen spelen en zal dat ook in Boxmeer komen doen.

Bob Marley, gespeeld door Panache Culture, neemt ons rond 21:00 uur mee naar de jaren ‘70 en de wereld van reggae met zijn zwoele klanken en zomerse Summervibe liedjes
De Tribute Dag wordt afgesloten met Queen. Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa! Oftewel, We Will Rock You!

Uit de krant