Samen met Bollo opent burgemeester Hillenaar het park.
Samen met Bollo opent burgemeester Hillenaar het park. Foto: Albert Hendriks

Bungalowpark Landal De Vers in Overloon klaar voor de toekomst

Algemeen 626 keer gelezen

OVERLOON | De bouw- en renovatiewerkzaamheden op het Bungalowpark Landal De Vers in Overloon duurden bijna tien jaar maar nu is de finish bereikt. Zaterdag 24 september mocht waarnemend burgemeester Wim Hillenaar, samen met Landalmascotte Bollo, het bungalowpark officieel openen.

In samenwerking met de gemeente, die de plannen steeds heeft ondersteund, is in 2012 gestart met het eerste nieuwbouwproject van 37 bungalows, waarna nog een hele reeks bouwactiviteiten zouden volgen. Zo is in 2015 het nieuwe zwembad gebouwd om vervolgens in de opvolgende jaren verder te gaan met de sloop en nieuwbouw of renovatie van alle 170 bestaande woningen. Daarna zijn er nog 25 woningen toegevoegd en daarmee zijn alle woningen op het park helemaal up-to-date.

“De bezetting en gastwaardering laten zien dat het park de juiste beslissingen heeft genomen” zegt accountmanager Ruud Knott van de verhuurorganisatie Landal Green Parks waar het bungalowpark bij is aangesloten. Met het Green Key label Gold geeft het park invulling aan haar duurzaamheidsambities.

Uit de krant

Uit de krant