Met Lead op het podium is feest gegarandeerd.
Met Lead op het podium is feest gegarandeerd. Foto: Bigstock

Oeffelt sluit Kermisseizoen in Land van Cuijk af

Algemeen 579 keer gelezen

OEFFELT | In het tweede weekend van oktober, 7 t/m 11 oktober, zal in Oeffelt weer een einde komen aan het kermisseizoen in het land van Cuijk. Tijdens deze kermis, welke bekend staat als de meest traditionele, zullen weer vele feestvierders uit de regio naar de feesttent in Oeffelt komen. De vrijwilligers van de drie organiserende plaatselijke verenigingen zullen er weer alles aan doen om ook deze 31e editie tot een succes te maken.

De festiviteiten in de tent starten op vrijdag 7 oktober. De opening wordt dit jaar verzorgd door coverband Lead. Vijf heren en een charmante dame hebben deze avond maar één doel voor ogen: Feest!

Zaterdag 8 oktober zal de band Balloon de feeststemming voortzetten. Een frisse jonge band uit de regio. De zes muzikanten nemen het publiek mee door de verschillende muzikale tijdzones. Van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Stilstaan zal geen optie zijn.

Zondag 9 oktober zal de tent al vanaf 15.30 uur geopend worden voor een ouderwets matinee. Met feest-DJ Robert Pouwels belooft ook dit weer een gezellige dag voor jong en oud te worden.

a de traditionele maandag bij café Die 2, zal dinsdag 11 oktober de kermis afgesloten worden door New Leaf. Deze enthousiaste groep muzikanten staat garant voor een mooi en waardig slot van het kermisseizoen. Deze avond zal om 0.00 uur eindigen.

Uit de krant

Uit de krant