Het nieuwe koffertje wordt binnenkort aan de wethouder aangeboden.
Het nieuwe koffertje wordt binnenkort aan de wethouder aangeboden.

Begroting Land van Cuijk omhuld in nieuwe traditie

Algemeen 727 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Net zoals in de Tweede Kamer met Prinsjesdag, krijgt ook gemeente Land van Cuijk een koffertje met daarin de begroting. Het koffertje wordt aanstaande donderdag, tijdens de raadsvergadering, aangeboden aan de wethouder van financiën, Maarten Jilisen.

Het belooft een historische begroting te worden. Het plan is namelijk om met het koffertje een nieuwe, jaarlijks terugkerende traditie in leven te roepen.  

Begroting
In de begroting staan de plannen van het college voor de toekomst van het Land van Cuijk. Om en om de 250 miljoen euro heeft het college te investeren in de gemeente, verdeeld over talloze facetten.

De jaarlijkse begroting laat ook zien hoe de gemeente er financieel voorstaat. Is Land van Cuijk financieel gezond, of moet ze op haar tellen passen? 

Raadsvergadering
Op 7 oktober worden de stukken gepubliceerd op het raadsinformatiesysteem en kan iedereen een kijkje nemen in de plannen. Op donderdag 10 november wordt de begroting besproken in de raadsvergadering. Deze vergadering begint om 14:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant