“Wij kunnen terugkijken op een hele mooie en geslaagde dag!”
“Wij kunnen terugkijken op een hele mooie en geslaagde dag!”

Wereld Alzheimer dag op De Haartse Hoeve in Beugen

Algemeen 933 keer gelezen

BEUGEN | Bij zorgboerderij De Haartse Hoeve in Beugen zijn de cliënten op wereld Alzheimer dag, dat dit jaar plaatsvond op 21 september, heerlijk in het zonnetje gezet. Het thema van deze dag was ‘Samen op pad in de natuur’. 

De cliënten hebben genoten van een mooi ritje met de huifkar van equicentrum Sprong Vooruit te Oeffelt. Zeker met het ontzettend mooie weer was dit een gezellige en prachtige ervaring. Daarnaast hebben de Haartse Hoeve-gasten, samen met de begeleiders en vrijwilligers, de tuin opgefleurd met vrolijke heide- en lavendelplanten van kwekerij Maasdijk te Beugen. In de middag konden de cliënten en vrijwilligers genieten van swingende livemuziek, verzorgd door Trudie en Corina.

“Het is prachtig om de ouderen te zien klappen, neuriën of genieten in stilte. Muziek van vroeger doet echt wat met hen”, aldus een van de vrijwilligers.

Haartse Hoeve
Zorgboerderij De Haartse Hoeve biedt dagbesteding aan onder andere mensen met dementie en niet aangeboren hersenletsel. Alzheimer is een vorm van dementie. Op de zorgboerderij ervaren de cliënten een zinvolle en leuke daginvulling en wordt de mantelzorger ontlast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant