Erik Ronnes.
Erik Ronnes.

Erik Ronnes kandidaat-lijsttrekker CDA Brabant

Algemeen 413 keer gelezen

‘S HERTOGENBOSCH | Het Brabantse CDA bestuur heeft Erik Ronnes (54) unaniem voorgedragen als kandidaat- lijsttrekker voor de Provinciale Staten Verkiezingen 2023. Deze voordracht zal worden voorgelegd aan de leden van CDA Brabant.

Voorzitter Mark Janssen- van Gaal: ‘Met deze voordracht kiezen wij voor een verbinder pur sang. Dat is nodig, want juist nu is samenwerking belangrijk. De afgelopen tijd heeft Erik Ronnes een belangrijke bijdrage geleverd om de rust weer terug te brengen na Brabantse bestuurscrisis.

In de aanpak van complexe dossiers als woningbouw, ruimtelijke ordening en de stikstofopgaven heeft hij zijn leiderschap getoond. En daarom is het bestuur ervan overtuigd dat Erik Ronnes de juiste persoon is om CDA Brabant te leiden.

Ronnes: ‘Ik vind het een grote eer om voorgedragen te worden als lijsttrekker voor de komende Provinciale Statenverkiezingen. Het zijn geen makkelijke tijden. Brabant en haar inwoners gaan me aan het hart. Mijn motto is verantwoordelijkheid nemen, verbinden en vertrouwen geven. Hiermee wil ik samen met het CDA en andere partijen een bijdrage leveren aan de Brabantse samenleving. Daarvoor steek ik graag mijn handen uit de mouwen’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant