Het winkelgebied in Cuijk wordt met Black Friday hét koopjesgebied in de regio.
Het winkelgebied in Cuijk wordt met Black Friday hét koopjesgebied in de regio. Foto: Mans Pere

Ga op koopjesjacht in Cuijk tijdens Black Friday

Algemeen 948 keer gelezen

CUIJK | Het leven is al duur genoeg, zeker nu. Enkel hoge kortingen maken het shoppen tegenwoordig nog een beetje leuk. En wanneer kun je nou beter die topdeals pakken dan met Black Friday? In het centrum van Cuijk barst de koopjesjacht ook los. Ga jij op vrijdag 25 november ook inslaan?

Black Friday is een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de vierde vrijdag van November, de dag na Thanksgiving. Voor de Amerikanen is dit het startschot om kerstinkopen doen. Het koopfenomeen is inmiddels ook ingeburgerd aan deze kant van de Grote Plas. Veel Nederlandse winkeliers gooien op deze zwarte vrijdag hun prijzen omlaag, om ze pas na het weekend weer op normaal niveau te brengen. Perfect voor de koopjesjagers dus!

Ook in Cuijk kun je vrijdag 25 november op jacht gaan naar scherpe aanbiedingen. Een groot aantal winkels doet mee met Black Friday en strooit met de percentages en afprijzingen. Sommigen zelfs het hele weekend lang. Je kunt de koopjesjachtvelden herkennen aan de zwarte ballonnen. 

Dus gooi op vrijdag 25 november de achterbank van je auto plat, parkeer hem op één van de gratis parkeerplekken in het Cuijkse centrum en laad hem vol met de beste deals.

Uit de krant

Uit de krant