Afbeelding

TechnoPromo: al 20 jaar een begrip in de regio

Algemeen 531 keer gelezen

CUIJK | Er wordt deze week een feestje gevierd in Cuijk. TechnoPromo bestond gisteren namelijk twintig jaar! “Iedereen is blij dat TechnoPromo inmiddels een hele generatie kinderen heeft mogen bedienen.
Welk kind kent TechnoPromo niet? Al 115.00 kinderen kwamen zich oriënteren op techniek en technologie op onze locatie. Zo’n 9000 kinderen gingen via TechnoPromo op bezoek bij bedrijven,” aldus Trees Hamers, vestigingsmanager.

“Weliswaar is het een bescheiden feestje aangezien er hard gewerkt moet worden om alles voor elkaar te krijgen. Maar met de inzet van onze 35 vrijwilligers- zij vormen het hart van onze organisatie- lukt dat vooralsnog prima. Daarom wil ik graag laten merken hoe trots ik ben op onze organisatie, die veel plezier en liefde voor techniek bevat. Een vrijwilliger die al 15 jaar betrokken is bij TechnoPromo is geen uitzondering, hoe bijzonder is dat!”


“Het is onze ambitie om in de toekomst, samen met de Vakopleiding Techniek naar één locatie op het Homburgterrein nabij het station in Cuijk te verhuizen. Wellicht samen met het voortgezet onderwijs, zodat we daar letterlijk en figuurlijk een mooie leerlijn voor het basisonderwijs tot en met het mbo, op kunnen bouwen.

Tot die tijd gaan wij met veel enthousiasme op onze locatie op het Laagveld in Cuijk verder.
En…. potentiële vrijwilligers kunnen zich nog altijd melden.”

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant