Afbeelding

Punkrock in De Wissel

Algemeen 350 keer gelezen

MILL | Back on Track keert terug. Vrijdag 2 december is er bij Jongerencentrum De Wissel een heuse, gratis punkrock-avond. Tijdens deze avond zullen drie bands het podium bestijgen.

De avond begint met Ink Bomb uit Nijmegen. Deze band speelt snelle, agressieve liedjes die niet altijd de standaard songstructuur of punkrock-clichés volgen, maar wel mooie melodieën bevatten met een gezonde dosis melancholie. Ink Bomb heeft al door vele landen getoerd en deelde podia met grote namen zoals The Toy Dolls en SNFU.

De tweede band is WAYS. Dit uit Mill en Cuijk afkomstige viertal timmert sinds eind 2019 aan de weg. Met snelle songs waarbij harmonieën niet geschuwd worden maakt WAYS muziek die typerend is voor de jaren 90. Hun teksten zijn vaak een aanklacht tegen de hedendaagse samenleving of gaan over filosofische vraagstukken. 

De avond wordt afgesloten met de snelle, aanstekelijke en energieke poppy skatepunk van het Nijmeegse No breakfast Goodbye. De band maakte een vliegende start en speelde zowel nationale als ook internationale shows met bands als Chaser. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant