Rowwen Hèze
Rowwen Hèze

Organisatie maakt programma Lindefeesten 2023 bekend

Algemeen 1.972 keer gelezen

SAMBEEK | Na de succesvolle editie van 2022 is de organisatie van de Lindefeesten in Sambeek alweer druk doende met de editie van 2023. Deze editie heeft is op voorhand alweer spectaculair te noemen.
Het programma staat alweer in de steigers.

De organisatie is enorm trots dat er weer een dijk van een programma staat, welke een mix van oude bekenden.

Q-music
Na het succes van de vorig jaar is heeft de organisatie wederom Q-Music the Party naar Sambeek weten te halen. Op vrijdag 31 maart is Q-Music the Party - 4 uur fout weer een ware publiekstrekker, Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin de belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland! Dit mag je zeker niet missen.

Rowwen Hèze
Op 1 april (en dat is geen grap) staat er iets te gebeuren waar al jaren om geroepen wordt. Dan staat als vanouds Rowwen Hèze weer op het podium in de Lindefeesten tent. Een introductie is eigenlijk niet nodig maar, Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads.

Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Beide concerten werden live op TV uitgezonden. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands, Parkpop en het Deense Roskilde.
Jaarlijks zijn er de Slotconcerten – de afsluiting van de tour aan het einde van het seizoen – waarvoor fans vanuit het hele land naar het Limburgse America afreizen. Verder wisselt de band optredens in de feesttenten af met theatervoorstellingen en het spelen in Clubs.
En nu dus weer tijdens de Lindefeesten in Sambeek na lange tijd. De organisatie is enorm trots dat ze deze grote band naar Sambeek hebben weten te halen.

Oktoberfest
7 April is het weer tijd voor een heus Oktoberfest. Vorig jaar was te zien dat ook hier grote behoefte aan is. Onder andere Wir Sind Spitze! Zal deze avond zeker te zien zijn. Maar ook andere artiesten zullen deze avond een echte Oktoberfest sfeertje geven.

Proost
De slotavond op Paaszaterdag 8 april is weer in de vakkundige handen van de band Proost! Proost zal voor de 4e keer de spreekwoordelijke pannen van het dak spelen in de feesttent. Deze 6-koppige band is bijzonder muzikaal en ze zorgen voor 100% feest in de tent. Alle soorten muziek zullen deze avond voorbijkomen. Top 40, Classics, Rock, Pop, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfect mix geserveerd. En dat alles in de sfeer van de één grote stamkroeg. In een onnavolgbare show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan Special Effects wordt je kéér op kéér verrast!

De voorverkoop start op donderdag 1 december om 18.00 uur via www.lindefeesten.nl  Zorg dat je er bij bent.

Uit de krant