Bij TBL connected kun je terecht met al je vragen over techniek in en om het huis.
Bij TBL connected kun je terecht met al je vragen over techniek in en om het huis. Foto:

TBL connected, ‘één aanspreekpunt voor techniek’

Algemeen 1.312 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Heb je vragen over de techniek in en rondom het huis? Bij TBL connected kun je terecht met al je vragen over multimedia, wifi, automatisering, camera’s, telecom, zonnepanelen, airco en nog veel meer. “We bieden oplossingen, geen producten. En hebben we niet de juiste oplossingen in huis, dan kennen we wel iemand die het wel heeft”, vertelt Thijmen Lindner. Zo kun je al je vragen en wensen overzichtelijk op één plek neerleggen.

“We zijn eigenlijk een manusje van alles”, vertelt Lindner verder. “We zijn toegespitst op integrale oplossingen voor bedrijven en particulieren. Dat betekent verzorging van a tot z. We geven eerlijk en degelijk advies, installeren alle technische snufjes in huis en verzorgen daarna ook de service.” 

Domotica
Naast eerder genoemde gemakken kun je bij TBL connected ook terecht voor domotica. “Domotica wordt ook wel huisautomatisering genoemd. Wil je dus alles in huis via telefoon, tablet of touchpanels op de muur kunnen bedienen, dan ben je bij ons aan het juiste adres”, aldus Lindner. “Je kan gewoon al je wensen en zorgen op tafel leggen en dan zorgen wij voor een complete oplossing.”

Wifi
“Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig voor een klant die meerdere camera’s, wifipunten en een intercom geïnstalleerd wil hebben”, vervolgt Lindner. “Ook zijn veel mensen op zoek naar goed dekkende wifi. Ze zijn vaak niet tevreden over de internetdiensten die worden geleverd door hun eigen provider, maar daar kunnen wij ook wel wat mee. Op dat gebied zijn we ook bekend met eco- en stralingsarme wifi voor mensen die naar zo’n soort oplossing op zoek zijn.”
‘Eén aanspreekpunt’
Lindner begon TBL connected in 2011, toen heette het nog TBL Audio. “Van origine ben ik allround audiovisueel technicus met een specialisatie in geluidstechniek. Het audiovisuele zit in mijn bloed. Sinds 2014 zitten we met het bedrijf ook in de installatietechniek. Dat is vooral gericht op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en stabiele installaties en de service daaromheen. Zo heb je één aanspreekpunt voor het hele huis, van begin tot eind.” Het bedrijf is dan ook 24/7 bereikbaar. “We zijn altijd bereid te helpen als er zich een probleem voordoet.” Zo zit je nooit lang zonder beeld, internet of geluid.

Kijk voor meer informatie op 
www.tbl-connected.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant