Welzijn Ouderen Boxmeer zoekt een nieuwe coördinator verkeersveiligheid.
Welzijn Ouderen Boxmeer zoekt een nieuwe coördinator verkeersveiligheid.

Welzijn Ouderen Boxmeer coördinator verkeersveiligheid

Algemeen 565 keer gelezen

BOXMEER | Welzijn Ouderen Boxmeer is een vrijwilligers organisatie die vele zaken regelt en organiseert voor alle senioren in de regio (oude gemeente) Boxmeer. Ook op het gebied van verkeer en mobiliteit worden vele zaken aangeboden aan onze senioren. Denk hierbij aan het organiseren van “rijvaardigheidstraining” “Scootmobieltraining” en “fietstraining”. 

In de diverse dorpen worden, onder andere in samenwerking met de KBO, dit soort trainingen jaarlijks georganiseerd. Niet in elke dorp elk jaar, maar gespreid over de elf dorpen middels een jaarplanning die door u wordt opgesteld. U als coördinator verkeersveiligheid neemt de diverse initiatieven om in een of meerdere dorpen een cursus te organiseren. U bent de “kartrekker”. U doet dit zelfstandig en u doet dit samen met bijvoorbeeld: KBO, gehandicaptenbelang, externe partijen en gemeente. U maakt samen met genoemde partijen een mooi programma. Na afloop van deze dagen zijn de deelnemers zeer enthousisast en vertellen dat ze veel geleerd hebben, zelfs zaken waar men nog nooit gehoord had! Hiervoor worden deze dagen natuurlijk georganiseerd, leuke, leerzame dagen voor onze senioren die terug kunnen kijken op een fijne dag.

Naast de technische zaken en de verkeers aangelegenheden worden zaken als de ogen, oren en het bewegen niet vergeten. Er is een opticien en audicien aanwezig maar ook een therapeut voor het bewegen. Dit alles kunt en mag u organiseren als zelfstandig coördinator. 

We zoeken hiervoor een enthousiaste coördinator voor verkeerszaken. Indien u meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen met Henk Roeffen 0657344320. Aanmelden kunt u bij secretaris.welzijnouderenboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant