Afbeelding
Foto: Ten Haaf Fotografie

Infrascoop per januari in handen van Ploegam BV

Algemeen 882 keer gelezen

CUIJK | Het Cuijkse bouwbedrijf Infrascoop valt per januari 2023 onder de vleugel van Ploegam BV. Het van oorsprong Osse familiebedrijf krijgt met de overname van Infrascoop een schat aan expertise, ervaring en kundige medewerkers in haar bestand. Zowel Ton Derks, directeur bij Infrascoop, als Gijs Ploegmakers, algemeen directeur bij Ploegam, zijn bijzonder tevreden met de overname.

“Dankzij deze overname is onze toekomst geborgd en kunnen wij met z’n allen blijven werken aan een mooie toekomst,” aldus Derks. Nog geen twee weken geleden stond Derks nog op het podium in de Cuijkse schouwburg omdat hij was genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord Limburg. 

Overeenkomsten
Derks werkt al lange tijd samen met Ploegam. Volgens Ploegmakers passen de bedrijven goed bij elkaar omdat ze beide een vergelijkbare werkmentaliteit en overeenkomende prioriteiten hebben. Kwaliteit, veiligheid en plezier staan bij beide hoog in het vaandel. Ploegmakers: “Toen we de kans kregen voor deze overname, twijfelden we dan ook geen moment. Met Infrascoop halen we een goed team in huis waarvan we kunnen leren. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat we elkaar op vele punten aanvullen en versterken. Zo zorgen we voor beide bedrijven een mooi toekomstperspectief. Samen maken we Nederland nog een stukje mooier, veiliger en duurzamer. ”

Derks: “Wij kennen Ploegam als een deskundige partner. En we zijn blij dat we bij de Ploegam-familie aansluiten. Voor onze mensen is het een mooie stap, omdat hiermee de toekomst stevig is geborgd. Bovendien kunnen we met de ondersteuning vanuit Ploegam, maar met behoud van de naam, blijven doen waar we goed in zijn.”

Geen veranderingen
Voor de medewerkers en opdrachtgevers van Infrascoop zal de overname geen veranderingen met zich mee brengen. Dat verzekert Derks, die zelf ook gewoon op de werkvloer actief zal blijven. “Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze overname onze opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant