De politie heeft de verdachte eindelijk aangehouden.
De politie heeft de verdachte eindelijk aangehouden. Foto: SK-Media

Boxmerenaar (21) aangehouden voor gewapende overval Jan Linders Sint Anthonis

Algemeen 5.314 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De politie heeft woensdag een 21-jarige Boxmerenaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewapende overval op de Jan Linders in Sint Anthonis op donderdag 22 september. De man wordt er van verdacht de supermarkt aan de Merret rond sluitingstijd te zijn binnengelopen en het personeel te hebben bedreigd met een wapen. Met contant geld als buit stapte hij achterop de scooter van een andere man, waarna het duo wegreed. Deze tweede verdachte wordt nog door de politie gezocht.

Direct na de overval startte de politie een uitgebreid onderzoek. Toch wist de verdachte lang onder de radar te blijven. Maandag 28 november werd de overval uitgebreid behandeld in het televisieprogramma Bureau Brabant, hopend op meer tips. Vorige week gaf de politie camerabeelden vrij waarop de dader herkenbaar in beeld was.

“Op basis van tips zijn we op het spoor van de 21-jarige verdachte gekomen. Hij is ingesloten op het bureau in ‘s-Hertogenbosch,” aldus de politie. “We zijn nog op zoek naar de scooterbestuurder en sluiten meer aanhoudingen dan ook niet uit."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant